9 de febr. 2010

DOS NOUS BLOGS A L'ESCOLA

Fent una ullada als diferents blogs de l'escola (els quals seguim amb freqüència, tot sigui dit) hem vist que les editores del blog de 1r donen la benvinguda a dos nous blogs de l'escola, el de P3 i el de 2n (promoció del 2002).

Doncs bé, des de l'AMPA no ens havíem enterat d'aquesta notícia però donem la benvinguda a tots dos blogs i us animem a tirar endavant amb aquest nou projecte. Igual que ho fan les nostres companyes del blog de 1r, des d'aquí ens oferim per fer-vos un cop de mà en el que necessiteu.

Ara ja podem dir que totes les classes del Gaudí tenen presència a Internet, tot i que alguns blogs estan una mica abandonats... Potser veient que ara ja hi som tots, les classes de i reprenen l'activitat del seu blog. Ànims!

4 Comments:

Montse N. said...

Gracies per oferir-nos la vostra ajuda,podeu estar segurs de que ens farà falta molta.

Montse N. said...

També dir si podeu fer un petit canvi.quan cliques al enllaç de 2º encara surt l`antic blog.Soc jo la que ho ha de canviar?com?

sÒNIA said...

no, montse, no. s'ha de canviar des del bloc de l'ampa. només ens has de dir si has canviat l'adreça del bloc o és la mateixa? merciiii, i endavant las hachas amb els blocs! moltes felicitats, ja me l'he mirat, i ànims! sobretot que els pares i mares s'animin a deixar comentaris i fer propostes perque sigui un bloc ben viu i actiu!!

AMPA CEIP A. GAUDÍ said...

Hola Montse, ja està solucionat. Ara el link al blog de 2n en l'apartat enllaços d'interès ja és el correcte. Disculpa l'error!